Nuffnang Ads

Bookcafe

Agoda Ads

Wednesday, September 10, 2014

Thank you, Yana...

Bismillahirrahmannirrahim
Assalamualaikum dan salam 15 Zulkaedah 1435,

Minggu lepas lagi saya dapat 'tanda hati' pemberian Yana @ http://iamaproudmama.blogspot.com. Tapi hari ni baru nak publish entri ni... Hehe sorry Yana!!

Yana bagi saya fridge magnet ni sebab blognya dah pun berusia 2 tahun... Yey!! Tahniah Yana, moga Yana lebih rajin berblog dan dapat jana side income juga dari blog Yana tu...

Moga persahabatan maya kita juga akan kekal selamanya... mana tahu satu hari nanti kita bakal ketemu face to face kan?! (^_^)

Apapun terima kasih atas hadiah ni, Yana... Ada yang belum kenal Yana? Jom jalan-jalan kat blog http://iamaproudmama.blogspot.com


* * *

Berminat untuk menjana pendapatan dengan Tupperware Brands? 
Hubungi/SMS/Whatsapp Nora 0193441384 atau Kamarul 0126526556.


22 comments:

  1. salam!..salam kenal dari pengedar Shaklee :)

    Jemputlah ke blog saya Blog Ibu bekerja dari rumah , semoga bersama dapat manfaat! Terima kasih..

    ReplyDelete
  2. Assalam...ye lah..samalah dari orang yang sama jugak...hehe...

    ReplyDelete
  3. hehe...segan pula saya ada entry pasal saya
    terima kasih untuk akak nora juga

    p/s-maafkan saya, saya asyik berakak aje ni. usia kita sebaya ke? saya dah 31 tahun 3 bulan dan 23 hari =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama2 kasih... heheh
      Haih, saya mmg "akak" la... umur saya 34 thn ni... heheheh

      Delete
  4. best nyer dapat token persahabatan lagu tu...
    Nanti nak terjah jugak blog Yana...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan nur?! Saya pum tak sangka dpt tu... tiba2 yana minta address... katanya saya rajin singgah blognya...

      Delete
  5. Cute fridge magnet.. I like!!!! lucky you....

    ReplyDelete
  6. Tahniah NK....
    Wahhh Yana bukan main beso menyainnya tu hehe

    ReplyDelete
  7. Waahh! Untung nye dapat fridge magnet. Saya suka buat koleksi tuuu :)

    ReplyDelete
  8. seronoknya..dh lama kite tak dpt hadiah FM tau

    ReplyDelete
  9. wahh...cantik lah ..Tahniah... suka kumpul FM kan...:)

    ReplyDelete
  10. tahniah.. cantik FM tu.. semoga persahabatan berkekalan :) aminnn

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...