Nuffnang Ads

Bookcafe

Agoda Ads

Thursday, June 28, 2012

OST Dejavu di Kinabalu

Bismillahirrahmannirrahim
Assalamualaikum & salam ziarah,


Sejak seminggu ni lagu Butterfly, sokmo singgah di telinga dan bibir saya... Saya suka dengar dua rangkap pertama yang Aqasha nyanyi ni... saya rasa sangat menarik dan dalam maksudnya... Faris dengan Alisya pun bila dengar lagu ni di radio, terus cakap "ni lagu Mama!" (dengan excitednya) Cerita Dejavu di Kinabalu ni pun sweet je rasa... (seperti biasa sila ke blog Khazami untuk sinopsis Dejavu di Kinabalu... hehe)

Ni full version lagu Butterfly nyanyian Melly dan Andhika:


5 comments:

  1. a'aa lagu ni sedap gak kan.. :-)

    ReplyDelete
  2. *jgn takut plak.. hihii.. sy sndiri xtau nape alisha.. samada putus susu or sbb nak dpt adik..

    ataupun maybe sbb kedua2nya sekali tu yg teruk sikit tu.. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo ye ke?!? rupanya nak dpt adik baru... patut la dia meragam je... hehehe

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...