Nuffnang Ads

Bookcafe (^_^)

Agoda Ads

Wednesday, November 08, 2017

Wordless Wednesday #64

Bismillahirahmannirrahim
Assalamualaikum dan salam ziarah,


Selalunya saya akan senaraikan tajuk-tajuk buku yang saya nak beli... kira buat 'wishlist'lah.

Buku ni dah lama dalam 'wishlist' saya. Nak beli tapi agak mahal bagi saya yang tak bekerja.

Hari ni saya singgah kedai buku Popular. Harganya cuma RM29.90 (harga asal RM43.90), terus saya ambil dan bayar.

Sebab tu penting untuk buat list dan banding harga. Bila murah terus beli!

Hati berbunga-bunga dapat habiskan masa sejam lebih di kedai buku, bau buku dan beli buku dalam 'wishlist'. 🤗

Oh ya, Bookcafe ada diskaun lagi tau sampai 11.11.17. Siapa-siapa nak borong buku, inilah masanya. Boleh klik sini goo.gl/FSZa8G.

Nora Karim
#pencintabuku 😜

7 comments:

  1. hard cover ya? no wonder harga gitu tp ada diskaun byk mcm tu mmg patut gran cpt2

    ReplyDelete
  2. bestnya dpt buku idaman.. nanti review buku pula

    ReplyDelete
  3. Pernah nmpak de tajuk sama tp cover lain

    ReplyDelete
  4. Kagum sangat dengan orang yg suka membaca ni tau NK. Anak anak mesti ikut hobi mama kan.
    Kalau nak baca rasanya banyak je buku kat rumah ni, tapi tulah masalahnya.... sawan baca tak mai. hahaha...

    ReplyDelete
  5. Bestkan kakak. Zura sokmo ada wishlist. La ni berkenan buku2 dari Indonesia yang penulisnya Tere Liye dan Afuadi. Wishlist kemain panjang. Harap2 ada rezeki mendapatkan buku2 tersebut.

    ReplyDelete
  6. Bagusnya suka membaca..

    Saya juga asyik beralasan xder masa.. 🤔🤔

    ReplyDelete
  7. Ena beli byk buku tapi bacanya xsempat je..haha..bila la nk berubah kan..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...