Nuffnang Ads

Bookcafe (^_^)

Agoda Ads

Wednesday, November 08, 2017

Wordless Wednesday #64

Bismillahirahmannirrahim
Assalamualaikum dan salam ziarah,


Selalunya saya akan senaraikan tajuk-tajuk buku yang saya nak beli... kira buat 'wishlist'lah.

Buku ni dah lama dalam 'wishlist' saya. Nak beli tapi agak mahal bagi saya yang tak bekerja.

Hari ni saya singgah kedai buku Popular. Harganya cuma RM29.90 (harga asal RM43.90), terus saya ambil dan bayar.

Sebab tu penting untuk buat list dan banding harga. Bila murah terus beli!

Hati berbunga-bunga dapat habiskan masa sejam lebih di kedai buku, bau buku dan beli buku dalam 'wishlist'. 🤗

Oh ya, Bookcafe ada diskaun lagi tau sampai 11.11.17. Siapa-siapa nak borong buku, inilah masanya. Boleh klik sini goo.gl/FSZa8G.

Nora Karim
#pencintabuku 😜

19 comments:

  1. hard cover ya? no wonder harga gitu tp ada diskaun byk mcm tu mmg patut gran cpt2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha ah hard cover... sebab tulahkan harganya mahal. So, ada jual murah, grab terus. 😁

      Delete
  2. bestnya dpt buku idaman.. nanti review buku pula

    ReplyDelete
  3. Pernah nmpak de tajuk sama tp cover lain

    ReplyDelete
  4. Kagum sangat dengan orang yg suka membaca ni tau NK. Anak anak mesti ikut hobi mama kan.
    Kalau nak baca rasanya banyak je buku kat rumah ni, tapi tulah masalahnya.... sawan baca tak mai. hahaha...

    ReplyDelete
  5. Bestkan kakak. Zura sokmo ada wishlist. La ni berkenan buku2 dari Indonesia yang penulisnya Tere Liye dan Afuadi. Wishlist kemain panjang. Harap2 ada rezeki mendapatkan buku2 tersebut.

    ReplyDelete
  6. Bagusnya suka membaca..

    Saya juga asyik beralasan xder masa.. 🤔🤔

    ReplyDelete
  7. Ena beli byk buku tapi bacanya xsempat je..haha..bila la nk berubah kan..

    ReplyDelete
  8. Menarik jugak diskaun nya tu..
    Tapi tariknya dah lepas

    ReplyDelete
  9. Rajinnya baca buku.sy ni x sempat nk membaca

    ReplyDelete
  10. Salam singgah lagi :)

    Anda dijemput join GA saya,

    http://www.akuseorangtraveler.com/2017/11/give-away-hadiah-misteri-dari-astraveler.html

    ReplyDelete
  11. hi sis nora..sy pun ada buku tu.best sgt :)

    ReplyDelete
  12. Untung beli buku ni skrg byk diskaun tu

    ReplyDelete
  13. Membaca jambatan ilmu. Bagus Joni suka membaca ni

    ReplyDelete
  14. nak kena masuk dalam wishlist jugak ni..thanks info :)

    ReplyDelete
  15. wahhh.. ada buku murah eh.. boleh la usha ni ^^

    Nurul singgah & follow sini http://www.syahirahvaliant.com/

    ReplyDelete
  16. Wahhh..jauh beza harga tu... Rezeki dpt y murah

    ReplyDelete
  17. Assalam
    Alhamdulillah
    Jauh beza harganya kan..
    Rezeki dapat jumpa buku yg sama tp harga jauh lebih murah

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...