Nuffnang Ads

Bookcafe

Agoda Ads

Monday, August 25, 2008

Ayies masih takut dgn atuk!

Smlm kami balik Cerul. Hajat di hati nak la jupe family cik long kat rumah atuk... tapi tak smpt lak... tak pe la... yg penting blk umah atuk tgk atuk...

Atuk x sihat... tapi atuk nampak kuat. Ayies lak takut tgk atuk... Atuk tegur jek terus Ayies nangis... dah nak akhir2 tu baru la Ayies nak ngan atuk.tu pun kejap je... bila nampak mama ngan abah... trs ayies hulur tangan minta di dukung... ape la ayies ni... Cian atuk.. tak dpt nak main2 dgn dia...

Umah atuk tak siap lagi... Atuk kata... kalau takde pape... InsyaAllah raya ni siap la... Hm... Mudah2an la... kalau tak siap lagi... tak leh la blk Cerul reramai... sebab bilik xcukup...

Hm... masa balik ptg tu... rasa sedih lak tinggalkan atuk sengsorang kat umah tu... Doa utk atuk... moga cepat sembuh & sihat selalu... Amin....

1 comment:

  1. Haha...!Glamour hasya n abah dia masuk dlm magazine birthday faris!Dan yang penting blog mama faris ni dah aktif smula..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...