Nuffnang Ads

Bookcafe

Agoda Ads

Sunday, August 31, 2008

Akhirnya Ketemu Jua Kita...

Hari ni hepi sesgt... mana taknya... dpt jupe kak Ayu ngan Ija... Lama betul tak jupe... Lepas tinggalkan opis lama dulu... mmg tak penah jumpe lagi... Kak Ayu & Ija pun dah bawa haluan kerjaya memasing... Happening tul aritu... Riuh! Planing punye la lama... akhirnya dpt gak jumpe.

Ija skang berstatus baru... Ceeewah... Dulu CIK... skang PUAN la plak... hehehe... Alhamdulillah dgn Along jodohnya... Masa jumpe tu seri pengantin masih ada :p Ralat gak tak dpt p kenduri Ija... sebab masa tu ada training kat IKIP... Sedih tul... tapi ok la... kak ayu dah capture gmbr Ija on that day... cantik Ija... nak tgk gmbr kawin Ija? Klik sini...

Ape cite kak Ayu lak? Hm... skang dok kemaruk capture gmbr... nak jadi Photographer gamaknya... dok sibuk la dia minta nota photography... nak sambar kamera baru... Aduyai... teruk la cam ni... cikgu pun pakai kamera cikai... tapi anak2 buah sume dah dasat2 kameranya... tak pe la.. asalkan sumenya hepi... (kat link yg sama boleh tgk gmbr2 yg kak Ayu dah amik... cantik gambarnya... dah teror dah tuh...)

Semlm baru la berpeluang depa jupe Ayies... sejak Ayies lahir smpi laaa... baru jupe.. hehe Ayies ok jek ngan sesapa... sengih jek kejenya...pastu posing tak bis2. Auntie bear angkat kamera jek... dan2 sengih... tapi sengih lepas flash kuar.. hahaha... seronok dia jupe auntie bear ngan auntie Ija... Ceeeee ija pun tunjuk skill dukung Ayies... leh dah la nak ada baby pun... nanti inform tau!!

Hm... anak Wardah yg no.2 tak jupe lagi.... Tak lama lagi Wardah akan dpt baby no.3... (eh, ke dah besalin?) Bila agaknya nak pi umah Wardah.. tunggu raya gamaknya...

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...