Nuffnang Ads

Bookcafe

Agoda Ads

Wednesday, May 29, 2013

Selamat Bercuti... ;)

Bismillahirrahmannirrahim
Assalamualaikum dan salam ziarah...


Musim cuti sekolah ni, rata-rata akan ambil kesempatan untuk menghabiskan masa bersama keluarga... Mungkin ramai juga yang bercuti di dalam mahupun luar negara... Ke mana juga anda pergi, moga semuanya dalam keadaan baik dan selamat... Amin...

Buat saya sendiri pun sedang dalam mood bercuti... Encik hubby cuti seminggu... Dan 'percutian' kami sangat padat... (Melaka-Gombak-Kuantan-Gombak-Melaka)... Entri lain baru cerita ya... Tak puas pula rasanya update dengan handphone ni... 

Apapun terima kasih sangat-sangat buat mereka yang sudi singgah ke blog ni walaupun tuan blog sedang bercuti... :p In sha Allah, minggu depan berblog seperti biasa... 

Nota kaki: Luangkan masa yang berkualiti bersama keluarga tersayang... Moga anda semua di bawah lindungan Allah... Amin... Selamat bercuti!   \(^_^)/



23 comments:

  1. selamat bercuti kak :) wahh syok jalan jalan cari makan

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks... :D hahah betul la syok berjalan...!

      Delete
    2. wahh :) jangn lupa update kisah pergi jalan2 tu yer :)

      Delete
  2. safe trip and selamat bercutiiiiiii...

    ReplyDelete
  3. bestnya cuti2 malaysia..>.< sy pulak kena tggu lepas raya nanti, boleh cuti 2 bulan terus..hehehe

    ReplyDelete
  4. happy holidays...dan selamat bercuti...

    ReplyDelete
  5. selamat bercuti Nora...n berhati2 ketika memandu..

    ReplyDelete
  6. padat dan sendat.. hihi

    selamat bercuti :)
    yg penting jaga kesihatan

    ReplyDelete
  7. comel anaknya...selamat bercuti and have fun!

    ReplyDelete
  8. terima kasih atas doa itu . Selamat bercuti uda ...

    ReplyDelete
  9. selamat bercuti ya..
    seronok sesekali luangkan masa bersama keluarga tersyg:)

    ReplyDelete
  10. Selamat bercuti Nora, mesti ceria budak berdua tu, dah besar anak dara tu.

    ReplyDelete
  11. selamat bercuti.semoga enjoy ya!

    ReplyDelete
  12. bestnya cuti. happy holiday kak :)

    ReplyDelete
  13. betul tu Nora, seronok dapat luangkan masa bersama keluarga... nak kerja pun rasa segar jer :)

    ReplyDelete
  14. Hari tu pun OKje baru gi PD, sehari je pun...bawak jalan budak budak ni..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...