Nuffnang Ads

Kuih Raya! (^_^)

Agoda Ads

Thursday, April 16, 2009

Baru rasa pi training....

Semlm training pingpong cam biasa... tapi tak ramai yg datang... sebab hujan lebat... training start 5pm, tapi kul 6pm baru smpi di YP... maklum la... kena la settlekan menda2 kat opis dulu... si acan tetiba lak nak share masalah.... su pun sama.... ling pun sama.... rasanya mmg kena buat hari rabu ni hari kaunseling sedunia la.... sebab sume org nak dtg cite masalah hari rabu... pelik tul...!

sesampai kat YP, player pempuan sume dah nak blk sebab dorang dtg training @ 4.30pm. Coach lak tgk org baru smpi, dia suh gak la.... blajar various types of serve... blajar je la.... pastu agak2 dah setengah jam practise serve... ada sorang player laki ofer lawan ngan dia.... (sori saya tak kenal) "err... em... oklah..." Gerun gak sebab player2 laki kat sini main smash sesaja.... tapi tak pe la... nama pun training...

so bermulalah... 10 min yg pertama main slow jek..... pastu dia dah start pukul laju.... masa memula main org byk bertahan jek... tak melawan sgt... pastu makin lama dia dah start smash.... wah.... org pun start lawan.... smpi bengang2 la dia... dia kata tak sangka org main cam tu... sbb dia kata masa org training dengan player pempuan yg lain cam tak terer :p dia kata org punyer serve bagus... pastu dia kata bola yg org pukul sume tajam... & hujung2 meja... agak susah org nak amik.... smpi kul 7pm main... last2 dia ngalah... dia kata nak lawan lagi ari ni.... tunggu..... :p em.... BANGGA? hm.... agak bangga la jugak.... hahahha....

sebenarnya ingat nak tarik diri dari pesaya... sebab nak kena dok kat KPM 7 hari.... macam tak boleh la kn... sebab kita bukan bujang lagi... nanti faris ngan bie cam ne lak?!? tgh cari ruang tuk bincang ngan pengurus pasukan.... tgk la cam ne....

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...