Nuffnang Ads

Bookcafe

Agoda Ads

Sunday, May 10, 2009

Akhirnya.... Dinner DEL

Alhamdulillah... akhirnya menjadi juga dinner DEL semlm... Berbaloi la bebudak sem 3 tu bertungkus lumus berusaha untuk menjayakan dinner tu. Dinner tu diadakan khas tuk bebudak DEL (Journalism), yg berjaya mengumpulkan alumni IKIP (senior) dan junior2. Walaupun senior2 DEL yang hadir tu saya tak kenal... tapi rasa happy tuk kak Zimah... sebab dpt melepaskan rindu dendam ngan x-studentnya.... ramai juga senior yg dtg.... dekat 40 org... Alhamdulillah.... penghargaan pada senior2 yg dtg hari tu... ramai yg dah jadi wartawan di Berita Harian, RTM Karangkraf & others... (sorry saya tak ingat....)

Malam tu, masih lagi demam, suara serak... selsema lagi... dah seminggu demam... sampai bengkak tekak... mana taknya doktor bagi MC, tapi tetap gak buat kelas & bagi lecture... tapi student punyer pasal... turun jugaklah dinner mlm tadi..... pulak tu baru pas mkn ubat... agak2 pening dan rasa nak lelap... Malam tu tak de la heavy sgt.... mmg org kata mkn malam santai je... tak de performance yg berat2... sumenya ringan & santai... hm.. kul 11 lbh gak baru blk... mmg smpi umah tu trs cari bantal..... sorry.... sayaaaa zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Gambar ni saya cilok dari Nik Khazami's Blog

1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...