Nuffnang Ads

Bookcafe

Agoda Ads

Tuesday, May 26, 2009

Perlawanan persahabatan lagi...

Ptg sabtu lepas, coach arrange satu lagi perlawanan persahabatan tuk kami team pingpong YP. Ini sebagai persediaan untuk PESAYA yg tak lama lagi... kurang lebih dalam 5 hari lagi... Uish berdebar sih!!

Kami kena berkumpul di PETAMA before bergerak ke Persatuan Gabungan Tiong Hua, Kuantan. (tempatnya nak menghala ke Indera Mahkota...). Kena ada di persatuan cina tu jam 3.00pm... Sesampai kami kat sana... team persatuan cina tu dah pun menunggu kami... depa siap susun meja & kerusi, mineral water, ada pisang... hehehe.... Sepanjang coach bagitau ada perlawanan persahabatan tu... kami dah berderau darah... mana taknya... aritu coach kata nak bawa pemain kebangsaan... kami dah kecut2 perut dah... rupanya budak sekolah rendah & menengah je.... tapi kami kalah la ngan bebudak tu.... hahahhah sebab dorang main pingpong dr kecik... main lak kat hari2... kami ni baru jek dua bulan lbh training. PESAYA ni lak 2 tahun sekali... hahahha...

Ok berbalik pd cite persatuan cina tu... kami mati2 la ingat bebudak muda cam hari tu.... skali... alamak.... org tua.... sume yg dah pencen... depa dok kat rumah org tua2.... dtg tmpt tu tuk karaoke dan main pingpong.... tapi mmg dasat la dorang... nampak kuat dah gagah... borak2 ngan coach.... katanya yg paling tua.. umur 74 thn... pergh.... main bergu dia menang tau.... uish.. malu2...

pendek kata... aritu... kami yg mudo2... ni malu la.... sebab seri (and ada yg kalah jugak.... hahaha..) jek ngan org tua2 kat persatuan tu.. huhuhu... depa nak main lagi ngan kami... jumaat ni.... di gelanggang YP lak... hehehe... chaiyok!!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...