Nuffnang Ads

Bookcafe

Agoda Ads

Monday, May 18, 2009

Fitness training.... Baju batik...

Pergh... penat betul hari ni.... seawal 7.30am dah ada di YP tuk fitness training... ni first time join... sebab 2 minggu lps kena focus pada final exam.... so hari ni baru turun...

Seawal 7.30am... dengan bertemankan kabus pagi... cewah... kami yg memakai baju ijau YP agak dah ready tuk senaman ringan... sebelum berlari keliling kawasan YP yang besar tuh.... weh... tak larat la... agak dlm 30 - 40 langkah.... dah semput... hahahha maklum la... dah lama tak berjoging... jalan jap... pastu lari.. penat lari.. jalan blk... smpi la ke garisan penamat... pergh penat tuh...

Pastu dah penat belari.... kena lak buat 10 lagi senaman spt sit up... lompat rimau la....skipping la... tengteng la... penat btul.... abis sume2 tu... memasing dah tak larat rasanya.... sume dah tak sabar2 nak mkn.... HAH?!? Ada makan?!? ha... mmg.... ada bekpes lak..... hahaha.... nasi lemak lagi.... kira belari tadi ngan senaman sume tuh buat penat jek la.... sebab lps tu... sume mkn tak hingat.... hahahhaa...

ari ni dpt baju batik YP... merata la pulak mencari tukang jahit kat area kempadang ni... nasib baik pi ngan Fizah (YP)... last2 jumpe la umah tukang jahit....namanya KAK HA... puas la kami pujuk... (eh bukan kami... Fizah yg pujuk).... memula Kak Ha xnak amik... sebab dia kata dia dah start jahit baju raya.... (mak aiiih)... pujuk, punyer pujuk... last2 dia amik jugak la.... alhamdulillah settle satu menda... baju batik tu nak pakai masa diner PESAYA nanti on 6/6/09.... Fizah kata.. 6 hb pagi tu siap pun tak pe.... ikut la... asalkan ada baju nak pakai.... hehehe

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...