Nuffnang Ads

Bookcafe

Agoda Ads

Monday, July 20, 2009

Subject preparation for next semester...

Setelah diadakan meeting department beberapa minggu lepas... kami cam biasa memilih subjek yg kami nak ngajor next semester, sesi July-Dec 2009. Tak de banyak perubahan dengan subject2 yg lepas... sem akan datang ni cantik skit la.. sebab org ngajor sem 1 (public speaking & interaction skills), sem 2 (translation), sem 3 (editing) dan sem 4 (internet for journalistic research...)

kalau ikut perancangan awal, org kena ngajar satu subjek baru Feature Writing for sem 5... tapi tarik diri last minute sebab .............. hehehe.... (rahsia....... :p)

walaupun subjek yg sama... tapi byk juga menda nak kena prepare... soalan2 quiz, test, tutorial... asgmt sume nak kena ubah... apa pun insyaAllah.. sume akan beres.... timetable pun dah settle... boleh plan nak baut apa tuk kelas2 tu nanti... ok... stop sini dulu.. nanti org update lagi...

2 comments:

  1. dah nak sem baru kita ni yek.. kejap jer masa cuti ni. hopefuly kita enjoy dgn student baru untuk subjek lama dan student lama unt subjek baru mereka.. hehe paham ke

    ReplyDelete
  2. hehehe faham... tu la pasal... kena bebtul2 ready ni... maklum la... kitakan di bawah pengurusan baru... chaiyok!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...