Nuffnang Ads

Agoda Ads

Friday, July 24, 2020

Set Buku Kembara Menuju Allah - Ustazah Asma Harun


Dah lama saya aim set buku Ustazah Asma' Harun ni. Tapi masa tu buku yang dikeluarkan jenis hardcover, jadi harganya RM150, pada saya yang tidak bekerja ni, agak mahal.
Dua tiga hari ni, baru saya perasan penerbit dah keluarkan jenis buku softcover. Dah ada di pasaran pun. Harganya, RM108.
Tergoda punya pasal... sampai tak boleh tidur dibuatnya.
Pagi ni saya terus order. Tak sabar tunggu abang PosLaju minggu depan.

Sebelum ni saya dah beli buku "Sahabat Dunia Akhirat", tulisan Ustazah Asma' juga.


Seronok baca buku ni. Banyak doa dan kisah-kisah teladan pada zaman Nabi SAW yang dimuatkan dalam buku ni, jadi iktibar dan pengajaran.
Penguat semangat bagi kita yang jatuh.
Penguat jiwa bagi kita yang diuji.
Penguat hati bagi kita yang bersedih.
Penguat minda bagi kita yang selalu alpa.
Saya mengharapkan isi yang terbaik juga daripada set terbaru Kembara Menuju Allah ni...
Siapa yang biasa menonton ceramah Ustazah Asma' di YouTube, mesti tahu macam mana pendekatan Ustazah dalam membuat sebarang perkongsian. Sangat mudah difahami dan banyak tips diberikan, supaya kita boleh terus amalkan.


Jika ada yang berminat dengan buku Ustazah Asma' Harun, boleh Whatsapp nombor di atas.

1. Set Kembara Menuju Allah - RM100
*kalau nak beli satu-satu pun boleh... Harga sebuah buku RM27 saja.

2. Sahabat Dunia Akhirat - RM25

* harga tidak termasuk pos *

1 comment:

  1. seronok kalau dapat koleksi buku ilmu macam ni kan Nora :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...