Nuffnang Ads

Bookcafe

Agoda Ads

Thursday, April 14, 2011

Happy Birthday to ME! :-)

Assalamualaikum & salam 1Malaysia,

Happy birthday to me,
Happy birthday to me,
Happy birthday to me,
Happy birthday to me...

Hehehe, hari ni senyum smpi ke telinga.. Kenapa? Sebab... Hari nie birthday saya! :D

Alhamdulillah, umur saya telahpun menginjak setahun lagi... Saya sangat2 berharap agar diberikan kekuatan & kesihatan oleh Allah agar saya dapat melihat anak2 saya membesar dan berjaya. Menjadi isteri dan mama yang terbaik untuk en hubby & anak2 saya.

Selain itu saya cuba juga untuk bersifat positif dan redha dgn apa saja yang terjadi dlm kehidupan saya... Bukan senang nak jadi org yang positif, bila org di keliling kita suka mengambil kesempatan... Hm, xpe la... Saya akan cuba jadi positif... Kenapa nak jadi org positif? Sbb org kata, org yg positif lbh sihat, ceria dan berjaya! Hah, xkan xnak semua tukan? So kena la jadi positif... Anda pembaca kesayangan saya pun kena positif tau! :-)

Kepada semua yang sudi wish birthday pada saya bermula jam 12 tgh mlm tadi sehingga sekarang... terima kasih semoga doa2 kalian akan termakbul... Amin... saya juga mendoakan yang terbaik buat semua rakan di luar sana... Utk Pya, thanks tuk lagu besday di awal pagi *ketika saya kelam-kabut bersiap tuk ke office... sebab pya saya lambat... hahahhaha*

Jaga diri... Bye.. Bye...

Eh lupa, saya dpt hadiah dr en hubby.. Nie dia... Hehehe... Tq en hubby... :*


Ok rakan2 blogger sekalian.. Jaga diri tau! :-)




10 comments:

  1. mdm klau lmbat sorry...happy b'day mdm ...:D

    ReplyDelete
  2. happy beday madam nora :)
    semoga dimurah rezeki banyak2~~~~
    dan panjang umur :)

    ReplyDelete
  3. Happy birthday Nora.. semoga makin sihat dan bahagia selalu dengan family.. sory, tak datang melawat aritu.

    ReplyDelete
  4. yosh! saengil chukha hamnida ..hepy besday.. ^^may Allah bless.. ^^

    Aysha Whatever..LaLaLaa...

    ReplyDelete
  5. happy birthday nora...semoge dimurahkan rezeki dan sihat selalu...:)

    ReplyDelete
  6. nini: xterlambat la.. smpt jek.. hihi

    nuhara: amin... tq nuhara...

    kak tini: amin... tq.. tq.. tak pe saya tau akak sibuk... alhamdulillah saya dah makin sihat...

    aisya: tq.. :D

    ros: amin... tq... :-D

    ReplyDelete
  7. happy belated birthday.....moga hepi2 selalu... :)

    ReplyDelete
  8. singgah petang..
    tak lama lagi tu :D

    tenq akak :D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...