Nuffnang Ads

Bookcafe

Agoda Ads

Thursday, April 28, 2011

S.E.L.F.I.S.H !!!

Assalamualaikum & salam 1Malaysia,

Imej dr Google
Urgh S.E.L.F.I.S.H!

Hari ni memang hari panas hati sedunia! Saya sangat tension bila ada orang yang sangat mementingkan diri sendiri... Kalau dah rasa x boleh nak duduk dalam satu team & bekerjasama antara satu sama lain, baik keluar je dari team.. Senang.. X payah nak menyusahkan orang lain!! Kalau dah rasa buat keje x ikhlas, cakap awal-awal.. Senang bagi kat orang lain yang lebih ikhlas bekerja..

Ni la masalah kita yg bernama manusia... Kita selalu rasa kita ni hebat, xde orang lain dah hebat dari kita.. Suka sangat bangga dgn usaha kecil yg dilakukan, dengan niat mendapat pujian.. Xboleh duduk dalam satu group, sebab berlaga angin dengan ketua dan ahli kumpulan lain.. X respect ketua.. Nak apa sebenarnya??


Kalau memang dah rasa x boleh terima dan melaksanakan arahan, bukak bisnes sendiri.. Jadi la boss.. Atau pegi la tempat lain yg boleh terima 'kehebatan' diri awak tu! Xpayah la peningkan kepala kami! Hadoi ai...!
SELFISH! Talk to my hand! Argh...






3 comments:

  1. biasalah madam manusiakan byk ragamnye :)
    sabar jelah tapi kalu sy pi depan die sound depan muka die biar die rase :)

    ReplyDelete
  2. penah rase cam 2 jugak...huhu...selagi tahap kesabaran masih tinggi...bersabar jela...huhu...

    ReplyDelete
  3. nuhara - kalau ikut hati mmg nak sembur depan2 jek... nyusahkan org betul!! grrr...

    shidot - tu la mujur ada blog... at least bila dah tulis entri ni dah rasa release skit... phew!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...