Nuffnang Ads

Bookcafe

Agoda Ads

Thursday, April 07, 2011

Home Workstation...

Assalamualaikum & Salam 1Malaysia,

Hari ni dah masuk hari ketiga, saya membuat kerja-kerja office di rumah... Masih dalam MC sehingga Jumaat ni... tapi sedang bertungkus lumus membuat soalan final yang akan berlangsung pada Mei ini... 

Yang lagi menjadikan saya kelam-kabut adalah saya terlepas dari menghadiri Bengkel Exam... rata-rata dari mereka yang menghadiri bengkel itu, telahpun siap soalan mereka... so, saya kena kerja kuat sikit... huhuhuhu kesian...

Ramai yg suruh rehat je... nanti dah naik kerja baru buat soalan final... Ish... lambat sangat dah tu... sebab naik kerja ni... bukannya kelas tak de... kelas akan berjalan seperti biasa... malah, saya kena juga menggantikan kelas yang dah tertinggal selama DUA MINGGU...!!

Adui la... nak mengganti kelas yang tak daya tu... kesian la students yang kena balik lambat sebab kelas ganti Puan Nora.... Sabar la ye... sebab anda pun dah berehat selama DUA minggu dari kelas saya :p

Gambar di atas adalah home workstation saya... Jom tengok apa yang ada atas meja tu... 
  1. Fenugreek GNC - ok ubat tu digunakan untuk membanyakkan susu badan... tapi saya belum berani nak makan lagi ubat tu... tunggu la lepas 2 minggu ni... baru saya makan semula..
  2. Nota - Itu adalah nota saya yang digunakan ketika memberi lecture di dalam kelas...basically, nota saya dan nota students sama je.. yang bezanya nota saya ada info tambahan dan soalan-soalan di ruangan kanan tu.. So, saya gunakannya untuk membuat soalan final.
  3. Air Neslo - heheh, jangan risau... saya hanya minum air manis sekali sehari... masa-masa lain saya akan minum air suam... BTW, air neslo tu saya tak gunakan susu pekat (atas nasihat kak Niza, thanks kak Niza for your concern...) tapi saya gunakan fresh milk Dutch Lady... ;P
  4. Big Apple - ooohhh, yang tu,... er... er... er ubat... :p (teringin sebenarnya nak makan... sebab dia duduk dalam peti ais jek... saya cilok la satu...) hahahha..
  5. Buku teks - buku rujukan saya ketika membuat soalan final... saya tak bawa balik banyak buku teks... sebab tak larat nak angkut... sebab tu saya hanya bawa balik nota-nota saya...  
Post yg super pendek ini ditulis bagi menghargai sedikit ruang untuk bernafas... Take a break!!

1 comment:

  1. thanks kak sudi singgah n komen kat belog sy..Al-Fatihah utk arwah mak akak ye..moga dtempatkan bersama para solihin..amin..=D

    *jgn sdih2..=))

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...