Nuffnang Ads

Bookcafe

Agoda Ads

Saturday, August 31, 2013

Tupperware Kiyter Giveaway #3

Bismillahirrahmannirrahim
Assalamualaikum dan salam 17 Syawal,


Sebagai tanda terima kasih di atas sokongan anda, kami sekali lagi berbesar hati menganjurkan Tupperware Kiyter Giveaway #3. Yey!

Jika anda berminat untuk mendapatkan Cake Gift Set (berharga RM63.00) ini secara PERCUMA, tinggalkan perkataan @Tupperware Kiyter di ruangan komen Facebook ini sebagai tanda penyertaan (Anda perlu LIKE page ini terlebih dahulu).

Penyertaan dibuka bermula hari ini (24 Ogos 2013, Sabtu) hingga 31 Ogos 2013, Sabtu, jam 11.45 malam.

Pemenang akan ditentukan melalui cabutan undi. Selamat mencuba! (^_^)y

* * *



Tupperware Kiyter sedang merekrut ahli baru dalam team kami. 
Nikmati diskaun sehingga 25% sebagai ahli  
(atas barangan Tupperware, TupperChef, TupperClean, NatureCare, Nutrimetics, NanoNature) 
dengan yuran keahlian hanya RM70.00
Juga nikmati pelbagai lagi keistimewaan lain 
seperti komisen bulanan, peluang melancong dan kereta.

Call/SMS/Whatsapp: Nora: 0193441384 / Kamarul: 012-6526556
Jom Sertai Kami! ^_^

13 comments:

  1. macam menarik je ni..sy nak cuba nasib gak la..:)

    ReplyDelete
  2. wah! cantik set ni..
    done! dah join:)

    ReplyDelete
  3. Hi…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. nahhh...tupperware tu mak sy dpt dari besan dia..tak jangka dpt sama envelope kosong dgn kek..hahahaa...tp kek tu belum sy makan...satu kek sudah hilang cuma tinggal lagi satu kek di rumah ni..hahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah org bagi lagi la seronok ye dak?! hehe

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...