Nuffnang Ads

Kuih Raya! (^_^)

Agoda Ads

Monday, April 14, 2014

14.4.14

Bismillahirrahmannirrahim
Assalamualaikum dan salam ziarah, 

Faris dengan singlet lagi...
Baru balik sekolah (^_^)
Syukur alhamdulillah... dengan limpah kurnia dan kasih sayangNya, hari ini usia saya telah pun menginjak satu tahun lagi... Alhamdulillah... 

Sungguh, makin meningkat umur, makin banyak kelemahan diri saya... Moga Allah berikan jalan buat saya untuk memperbaiki diri. InsyaAllah... Amin...

Sedari awal bulan April lagi Faris, asyik tanya bila "birthday Mama?". Sampai encik hubby pangkahkan tarikh hari lahir saya dalam kalendar.

Disebabkan hari ni Adam Faris sekolah, maka hanyalah sambutan sederhana di rumah... Lepas hantar Faris sekolah, kami singgah beli kek di Secret Recipe. Oh, jangan pelik... kek tu memang kami beli separuh-separuh... Chocolate Fudge dan Cappuccino Cheese (ni memang favorite saya).  

Lepas tu singgah beli Nasi Ayam Pak Ali, (oh ya... birthdate saya adalah off day saya masak... hahaha padahal boleh je buat sendiri nasi ayam tu... :p)

Ini nasi ayam yang selalu saya buat...
Nasi ayam yang beli tu lupa pula nak ambil gambar....


Sebelah malam pula, saya cakap nak makan sate... Punyalah marah si Faris sebab dia kata dia tak nak makan sate... Sate tak sedap... Dia cakap nak makan KFC. Terus saya kata, hari ni birthday mama... So ikut mama nak makan kat mana... Nanti birthday Faris... Faris boleh pilih nak makan kat mana. So, terpaksala dia redha... hahaha... (Kata je sate tak sedap... tapi bercucuk-cucuk juga Faris makan!)

Begitu je la sambutan ala sederhana buat saya dan anak-anak... yang penting saya dapat off... hahaha

Ini adalah hadiah Adam Faris untuk saya:

Hepi beti (Happy birthday) pun boleh la... huhu

Amam pun amam la Faris... walaupun dia sebut MA... dia akan eja AM juga... Tah bila la nak betul eja MAMA?!  


Nota kaki: Terima kasih di atas ucapan birthday di Whatsapp, Facebook dan SMS. Kepada sahabat-sahabat yang sudi mendoakan saya... Moga Allah sentiasa melindungi dan merahmati anda semua. Amin...

Terima kasih Nuffnang: 
(CPUV) On going ads: DiGi - Project Red, Downy Dolce MMP & Clinique Even-Better Loti... 

Bulan kelahiran saya...
Bulan kelahiran Alisya Farha
Bulan kelahiran Adam Faris
   
* * * 
Berminat untuk menjana pendapatan dengan Tupperware Brands? 
Hubungi/SMS/Whatsapp Nora 0193441384 atau Kamarul 0126526556.


7 comments:

  1. Happy birthday madam! semoga panjang umur dan rezeki melimpah ruah! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin.... terima kasih Nik Khazami... Moga awak juga panjang umur dan murah rezeki... Amin.... :D

      Delete
  2. HAPPY BITHDAY KAK...SEMOGA SIHAT SELALU DAN SENTIASA DIMURAHKAN REZEKI AMINNN

    ReplyDelete
  3. happy belated bestday .. moga sentiasa dimurahkan rezeki.. hahaha . sy baru tahu boleh beli kek camtu eh.. seyes x pernah beli pulak camtu ...

    cian faris, xmoo mkn sate tp makan bnyk jgk..

    ReplyDelete
  4. Happy belated birthday NK… Moga terus dimurahkan rezeki dan dipanjangkan umur :)

    Hehehe, mama juga yg menang… Bulan Julai nanti baru makan KFC yer Adam Faris :)

    Amam tu mama… lama-lama pandai la tu :)

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah sabutan sederhana y meriah..ingatan tu yg penting..siap tanda kt kalander lagi tu..hapy belated besday mama AF n Aleesya

    ReplyDelete
  6. happy belated birthday kak, wah seronoknya sambutan
    tak tahu secret recipe boleh beli separuh-paruh..hehe
    next time nak buat gitu jugalah =)

    wah, mesti terharu dapta hadiah dari anak cam tu kan
    comellah adam ni

    bulan kelahiran alisya sama dengan saya dan encik hubby
    once again, happy belated birthday

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...