Nuffnang Ads

Bookcafe

Agoda Ads

Saturday, April 02, 2005

Mak buat nora sedih.... :-(


Mak... selepas 'terlupa' dia di hospital :-( Posted by Hello

Mak bangun makan biskut + minum soya... Tetiba mak rasa panas... Badan berpeluh2... Pastu mak tak ingat mak kat mana... Byk kali mak tanya, "kita kat mana?"... Bila org ckp "kita kat spital..." mak tanya lak,"sape yg masuk spital?! Mak ke kau?" Bila org ckp mak... mak tanya,"apsal mak masuk spital lak? Sakit ape?"

Mak diam bila tgk org nangis... mak tgk tangan mak yg masuk air tuh.. pastu mak ckp... "apa kena ngan mak nie?","pukul bape dah ni?"... soalan2 tu mak tanya berulang-ulang... sampai wat org nangis...

Pastu mak nak pi toilet... Mak tanya "toilet kat mana?"... org pun pimpin la mak kuar... then kuar dari toilet tu baru mak perasan/sedar yg dia ada kat spital... lepas tuh... org suruh mak tdo... tapi sekejap sekejap mak akan terjaga dan pandang keliling dia... :-(

* kejadian berlaku sekitar jam 1.30pg pada 1 April 2005 (malam ketiga mak di hospital)...*

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...