Nuffnang Ads

Bookcafe

Agoda Ads

Thursday, February 28, 2013

Mini Giveaway #1


Bismillahirahmannirrahim
Assalamualaikum & salam ziarah,

Dalam usaha Faris nak menghafal beberapa doa harian... Saya berbesar hati ingin menghadiahkan sebuah buku himpunan doa (sesuai untuk kanak-kanak mahupun orang dewasa), kepada seorang pembaca bertuah blog ini. 



Sila tinggalkan link blog anda di bawah entri ini sebagai tanda penyertaan... Tarikh tutup penyertaan adalah pada 28 Februari 2013, Khamis, jam 11.59 malam. 

Senarai peserta akan dikeluarkan pada 1 Mac 2013, Jumaat.

Cabutan undian akan dibuat oleh Faris sendiri. Pemenang akan diumumkan pada 2 Mac 2013, Sabtu.



 


25 comments:

  1. Wah..akak buat GA ye..boleh lah join. Ini link blog saya :

    http://www.ainizakaria.my/

    ReplyDelete
  2. awak tarik tutup tu... 28 mac ker?? februari??? musykill jap...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah thanks masya... silap tadi tu... dah dibetulkan... thanks... (^_^)

      Delete
  3. saya nak join... mana tau ada rezeki.. sebab amir sdg elok dah mula belajar baca doa disekolah...

    http://masyaamiraaimie.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Join ☺☺

    httpL//sharingiscaring-fiza.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. join juga

    http://wanznoen.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. wah... semoga fariz sentiasa dipermudahkan dalam urusan menuntut ilmu..
    saya nak buku uh jgk.. :)

    http://setiasmile.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. salam sy nak join jugak...

    link blog : http://aziazidah.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. akak saya join.. :-)

    http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. munna pun nak join juga

    http://manmunna.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. saya sertai juga untuk Mia,..

    http://miaduniaku.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. Wah! Faris diberi tanggungjawab besar kali ni :D

    http://anisrahim-photobaketrace.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. mencuba..hehe.mana tahu ada rezeki.. ^^

    http://nanaownlife.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. wani join kak :-)

    http://winkwinkwinky.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. nk join...nk dpt buku doa2x..heeee...nk lawan Faris..hihihi
    http://akuayut.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. Assalam..gud luck buat semua..

    ReplyDelete
  16. wow! jarang GA bg hadiah buku himpunan doa..alhamdulilah.. syabas! :)

    ReplyDelete
  17. nk try jgk la..mana th bertuah..dila sndiri pun bnyk lg xreti doa nih..huhu

    http://kaisaraaiman.blogspot.com

    ReplyDelete
  18. Hi Nora..baru follow ur blog...

    saya pun nak join...

    http://alyadina.blogspot.com

    ReplyDelete
  19. cuba nasib..

    http://mylovely-fieda.blogspot.com

    ReplyDelete
  20. Cuba nasib...mana tau rezeki:)

    http://atieyusoffamily.blogspot.com

    TQ!

    ReplyDelete
  21. Alhamdulillah smpt juga dtg sini seblum tarikh tutup.hehe..

    http://puankutu.blogspot.com/

    cuba nasib mana tu ada rezeki Aiman..:)

    ReplyDelete
  22. lucky draw...mane tau dapat..untung diri sendiri

    http://sillylifediaries.blogspot.com/

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...