Nuffnang Ads

Bookcafe

Agoda Ads

Friday, March 01, 2013

Alahai... Komen Aini Dalam SPAM!

Bismillahirahmannirrahim
Assalamualaikum & salam ziarah,


Allahuakbar... Saya dapat mesej ni dari Aini... Katanya dia ada tinggalkan linknya pada entri ni... Tapi namanya tak tersenarai di sini... Saya yang rasa bersalah ni, pi la check dekat SPAM... Alahai... Rupanya ada komen yang terselit masuk dalam SPAM ni... Tengok ni ada empat komen di SPAM (termasuk satu komen Anonymous yang memang SPAM). 


Macam mana komen-komen ni boleh masuk SPAM ye? Nasib baik saya tak delete komen-komen di SPAM ni... maka boleh la saya selamatkan ketiga-tiga komen tu... Setelah di teliti tarikh komen dibuat, maka saya akan masukkan nama Aini dalam senarai peserta. Sebab Aini adalah salah seorang peserta terawal join giveaway tu yang bertarikh 26 Februari 2013 (iaitu tarikh saya anjurkan giveaway). Lepas ni saya kena rajin juga buka SPAM, takut-takut ada komen yang terselit di situ...

Psst: Buat Aini... Maaf sebab tak perasan komen Aini yang termasuk di SPAM akak. Dan terima kasih sebab sudi join... Terima kasih juga sebab bagitahu pasal ni... kalau tak... sure akak tak jenguk pun SPAM komen tu... huhu 



17 comments:

  1. Sesekali kita memang kena buka dan semak kotak spam tu. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la... sayang ada komen yang dah lama dalam tu... ;(

      Delete
  2. bila baca n3 nora ni terus tengok Spam ... memang ada few emails yg masuk kt folder tu...tp mmg semua spam pun...tp msg yg genuine x ada la plak masuk kt situ lg...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena cek kot2 ada komen yang tersesat... :D

      Delete
  3. sebab letak link tak betul kot..huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hm.. entahlah... tersesat ke spam pulak... haih...

      Delete
  4. xpernah pun bukak kotak SPAM tu..nk kena cek jgk nie sesekali :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah betul.. kena cek juga... sbb ada beberapa komen yang termasuk kat situ...

      Delete
  5. Mmg kene check kat spam tuu...Ada beberapa komen kat situ...

    ReplyDelete
  6. ada email yg mmg spam msuk inbox. yg inbox masuk spam. mmg sy slalu check dua2...

    ReplyDelete
  7. sy pun dh lama tak komen spam.aduh!

    ReplyDelete
  8. Tak apa akak..biasalah tu..Saya pun selalu buka kotak spam, memang ada komen yang termasuk dekat situ. Tak tahulah kenapa. Terima kasih kak. ^__^

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum ... saya tak pernag buka spam pun . nampaknya lepas ni kenalah saya buka .

    ReplyDelete
  10. wani klu komen masuk spam terus delete jer..tkt gak virus ker apa komen tu

    ReplyDelete
  11. Ada juga komen2 yg masuk kat SPAm. Tapi saya tak delete. Tak tau lah mcm mana bley sesat kat SPAM plak.

    ReplyDelete
  12. Betul, saya pun baru perasan ada email yang ok masuk ke sana. Rasanya dah setting untuk kalau email dari pengomen untuk ke folder MyFreeMinded, tapi still ada yang terlepas. Tak tahu nak buat macamana tu.

    ReplyDelete
  13. kalau dah banyak komen yang masuk kadang tu tersilap tekan jadinya..berhati-hati di lain masa ye Nora..hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...