Nuffnang Ads

Bookcafe

Agoda Ads

Friday, March 01, 2013

Mini Giveaway #1: Pemenang

Bismillahirahmannirrahim
Assalamualaikum & salam ziarah,

Alhamdulillah... Faris dah pun membuat cabutan undi untuk Mini Giveaway #1... Sebelum dia cabut undi tadi, dia baca doa lebih kurang macam ni... "Ya Allah, semoga apa yang aku pilih ini yang terbaik." (terkejut sekejap saya.. sebab saya suruh dia baca Bismillah je... tapi dia terus angkat tangan dan baca doa tu...) Tiba-tiba sejuk je rasa perut ni... (^_^)

So, nama yang dicabut oleh Faris tadi adalah milik:

Faris excited, tak sabar nak buka...
Taaraa... inilah pemenangnya...

Blog milik Ina a.k.a IntaNBerlian

Tahniah buat Ina dan terima kasih banyak-banyak kepada semua yang sudi join Mini Giveaway #1 ini... InsyaAllah, kalau ada peluang saya buat GA macam ni lagi... (^_^)

 

15 comments:

  1. Murah rezeki akak intan..Tahniah. hehe. Tapi Alhamdulillah. bijak sungguh adik Faris. InsyaAllah jadi anak yang soleh yang bakal menjaga dan mendoakan akak, ibunya dan ayahnya. Amin Ya Rabbal Alamin.

    ReplyDelete
  2. tahniah buat ina..mmg terbaik..:)

    ReplyDelete
  3. Tahniah buat yg bertuah...
    Amboi Faris, pandai dia baca doa... saja yg baca ni pun tumpang rasa bahagia :)

    ReplyDelete
  4. hehe..tahniah buat akak intan...hehe. pandai Faris.. ^^

    ReplyDelete
  5. First sekali : ada minigive away ke?

    Kedua: hehehe, banyaknye terlepas cite terbaru

    Ketiga: hebatnya Faris, kecil2 dah pandai yek. Sejuk perut mak ye.

    Keempat: tahniah Ina ye.

    ReplyDelete
  6. wahh ina menang yer.. murah rzeeki ina.. mmg jari bertuahlah dia...

    ReplyDelete
  7. tahniah bt kak ina...murah rezeki sunguh kak ina ^^

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...