Nuffnang Ads

Bookcafe

Agoda Ads

Friday, March 01, 2013

Mini Giveaway #1: Senarai Peserta

Bismillahirahmannirrahim
Assalamualaikum & salam ziarah,

Alhamdulillah syukur... Mini Giveaway #1, telahpun tamat sebentar tadi... Untuk pertama kali saya anjurkan giveaway ni, dan bersyukur adanya penyertaan dari rakan bloggers. (sebab dok terfikir ada ke orang nak join.. hahah).  

Terima kasih banyak-banyak kepada mereka yang sudi sertai giveaway ini. So, berikut adalah senarai peserta yang telah meninggalkan komen pada entri ini. InsyaAllah lepas Faris balik sekolah nanti saya minta dia cabutkan undi... (^_^)


















22 comments:

  1. sy 2nd last,sabar menunggu resultnya..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe terima kasih sudi join... kena tunggu faris blk sekolah (esok) untuk cabut undi...

      Delete
  2. Saya rasa saya ada komen..hehe..mungkin komen tak masuk kot sebab line saya slow..hihi. Semoga berjaya semua.

    ReplyDelete
  3. Alah... Tak berkesempatan nak join. Apa2 pun tahniah buat yg dah join kerana sokong giveway kawan kita.

    ReplyDelete
  4. waa tak sabar nak tunggu resulttt...

    ReplyDelete
  5. Nanti suruh Faris baca bismillah.btw yg bakal dapat tu rezeki ..hehe ^^ ucap dlu

    ReplyDelete
    Replies
    1. nana, dia siap baca doa lagi... hihih

      Delete
  6. harap² adalah rezeki.. yg petama tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau tak de rezeki boleh cuba lain kali... ^_^

      Delete
  7. siapalah agaknya yg bertuah itu yer

    ReplyDelete
    Replies
    1. pemenangnya adalah.... jeng jeng jeng...

      Delete
  8. Result dah kuar tapi nak gak komen, ramainye join.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...