Nuffnang Ads

Bookcafe (^_^)

Agoda Ads

Thursday, March 14, 2013

Mini Giveaway #2: Senarai Peserta


*** ENTRI MELEKAT, SILA SCROLL KE BAWAH UNTUK ENTRI BARU ***

Bismillahirrahmannirrahim
Assalamualaikum dan salam ziarah,

Penyertaan Mini Giveaway #2, sempena ulangtahun ke-7 perkahwinan saya telahpun ditutup. Terima kasih banyak-banyak kepada mereka yang sudi menyertai giveaway ini. Berikut adalah senarai peserta, boleh check jika nama anda tiada ya:

























25. http://norazis2908.blogspot.com/

Encik hubby saya akan cabut undi pada 15 Mac 2013, jika tiada sebarang pembetulan pada senarai peserta ini... InsyaAllah pemenang akan diumumkan pada hari yang sama... Terima kasih sudi join... (^_^)



26 comments:

  1. Saya ada..terima kasih kak. ^___^

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. khazami... peminat buku yg saya offer tu :p

      Delete
  3. saya rasa macam ada bg link.. xde eh?? confuse jap...

    ReplyDelete
    Replies
    1. masya, GA yg ni tak de bg link... dlm yang GA #1 tu ada... GA #1 tu dah ada pemenang...

      Delete
  4. selamat maju jaya utk semua :)

    ReplyDelete
  5. iyerlah agaknya sy baca jer.. lupa nak tglkan link hihihi.. good luck semua...

    ReplyDelete
    Replies
    1. apa pun tq rajin jengah blog tak seberapa ni... :D

      Delete
  6. Ok...no 24. Good luck buat semua ☺

    ReplyDelete
  7. tggu keputusannya dengan sabar.hehe

    ReplyDelete
  8. Lagi sekali tak sempat join... apa2 pun good to all participants :)

    ReplyDelete
  9. nama saya ada tp xmenang.. hihii

    *akak, saya dah dpt buku tu.. thanks tau kak! :-)

    ReplyDelete
  10. Kalau menang rezeki namanya kalau tak bukan rezeki ok jerr

    ReplyDelete
  11. x sempat nk join.. :(..apa2 pun gud luck tuk semua peserta :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...