Nuffnang Ads

Bookcafe

Agoda Ads

Thursday, March 14, 2013

Spa Bergerak...


Bismillahirrahmannirrahim
Assalamualaikum dan salam ziarah,

Menarikkan ada spa bergerak?! Saya nampak keratan ni di peti surat, ketika nak buang sampah pagi tadi. Yang menarik perhatian saya adalah mereka boleh datang ke rumah dan memberikan khidmat spa... Teruja betul saya... 

Lebih-lebih lagi bila tengok ada khidmat urutan tradisional dengan minyak aroma terapi... Urutan ni 2 jam cuma RM60.00! Murahkan?! (sebab hari tu saya ada minta encik hubby tanyakan kawan-kawan kot-kot ada yang kenal tukang urut... sebab rasa macam lenguh-lenguh badan... at least kalau berurut sedap sikit rasanya...)

Oh ya nak share jugalah perkhidmatan yang ditawarkan oleh Nur Spa ni... (Nampak tak harganya?)

Urutan Tradisional (2 jam) - RM 60.00

Pedicure - RM 50.00

Manicure - RM 30.00

Bertangas / Mini Sauna - RM 30.00

Pemangkasan Alis - RM 10.00

Trading Bulu Kaki Guna Benang - RM 45.00

Body Scrub - RM 50.00

Rawatan  Muka (2 jam) - RM 50.00 

Menarikkan?! So, kepada sesiapa yang ada di sekitar Ayer Keroh, Melaka ni... boleh la call dan dapatkan khidmat spa ni di rumah anda! 


* Oh ya, saya tidak dibayar untuk entri ni... Just nak share keseronokkan dah jumpa orang untuk urutkan badan... (^_^)Y

 

19 comments:

  1. Kat opis ada juga.. tp bukan spa uutan mcm terapi kat kaki dgn bekam..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Menarik juga tu masya... tapi bekam saya takut... padahal tu la sunnah Rasulullah...

      Delete
  2. Bestnya. TApi kat melaka lah plak.

    ReplyDelete
  3. ala bestnya.. rm60 utk 2 jam..hhuhu..memang bagus la kalau dapat..huhu..tpi kat melaka..hehe

    ReplyDelete
  4. kalau nak urut pernah laa dengar orang leh datang umah tapi kalau spa macam mana agaknya ek??mungkin dia bawak tong tu kot..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup, mcm dalam Nona TV3 ade siarkan pasal spa bergerak nie..

      Delete
  5. seronok tu kalu leh dtg rumah!

    ReplyDelete
  6. Emmm, best ke urutan dari spa ni, sebab saya kan duduk kat kampung so senanglah berurut dengan orang2 lama di kampung ni. Tapi itu lah belum pernah lagi cuba di Spa. Ada ke sesiapa yang boleh buat perbandingan. :)

    ReplyDelete
  7. bestnya kalu dpt wat rawatan muka..stress pun hilang dpt urut spa..:)

    ReplyDelete
  8. pernah tgok pasal spa bergerak ni dekat wanita hari ini tv3...benda ni dh lama org buat kt overseas,cuma kt malaysia nie jer macam baru..tp bisnes yg sgt bagus kan..

    ReplyDelete
  9. macam best je. tp jauhla pulak kan...

    ReplyDelete
  10. nape kat sini xda... sy nk gak berurut 1 bdn... bestnya kne urut.. :)

    ReplyDelete
  11. Betullah ...dah lama tak berurut....sedapnya kalau dapat berurut...harga dia pun murah tu NK utk 2 jam

    ReplyDelete
  12. asslm....memang nur spa tu spa bergerak.saya dah urut.memang sedap.tukang urutnya terlatih.berbeza dari urutan kampung....tertip urutnya.nur spa boleh urut org strok taw,check peranakkan pon boleh

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...