Nuffnang Ads

Bookcafe

Agoda Ads

Monday, March 18, 2013

Breakfast Salad Wrap

Bismillahirrahmannirrahim
Assalamualaikum & salam ziarah...

Dah lama rasa nak makan salad wrap... Kebetulan hari tu Encik hubby ada beli salad yang dah boleh terus dimakan. Pagi ni tengok apa yang ada dalam peti sejuk... So saya buat wrap yang simple: salad + ayam + telur + mayonis + sos cili + wrap (jenama Mission) = Salad wrap


Alhamdulillah rezeki hari ni... dapat juga makan... 
Rakan blogger makan apa pagi ni?



24 comments:

  1. Wah sedapnya!...nampak sihat je makanan ni...
    tadi breakfeast "Nasi Kuning" (makanan Sabah)..hehe:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah... nasi kuning tu cam mana rasa dan rupanya atie?

      Delete
  2. alahai....sedapnya salad wrap tu! mmg menyihatkan pun kalau buat breakfast cam ni kan.

    ReplyDelete
  3. makanan simple yg sedap n goges..pg ni sy buat mihun sup daging bodoh je bawak bekal pegi kerja..malas nk kluar beli makan punya pasal..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah.. mihun sup...! Sedap tu... eh tiba2 rasa nak mkn mihun sup pulak...

      Delete
  4. sdp nye! nmpak mnyelerakan :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mudah je buatnya... emma pun boleh buat...

      Delete
  5. wah xpayah beli kat kfc la macam ni. :D


    do follow me back. :)
    http://drawcolorcreate.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak salma... yang kfc punya lagi sedap... hehehe

      Delete
  6. Sedap! Saya suka... selalu bw bekal breakfast ke opis. Tp, td saya breakfast heavy sikit. Nasi lemak + daging goreng + telur mata kerbau. Ahahahaa... lama tak makan nasi lemak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah... sedap bunyinya tu... :D sekali sekala tak pe kan.. hehe

      Delete
  7. assalamualaikum ... wah ! breakfast yg saya suka . ringkas n berkhasiat . Vee pagi nih bfast ais krim ... heheheeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. mak aii.. breakfast ais krim?! biar betul vee?!

      Delete
  8. wah, mcm best je... wrap tu mana nk beli kak..?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ina, kat supermarket ada jual... akak beli kat mydin...

      Delete
  9. ada idea baru...tak pernah beli wrap lagi... :)..

    ReplyDelete
    Replies
    1. try la.. sedap juga... saya pun first time buat ni...

      Delete
  10. nampak simple...dan sedap...urghhhh mana nak cari

    ReplyDelete
  11. nk buat juga la...menu diet gak tu hihihihi

    ReplyDelete
  12. saya pun baru beli.. tahu tak sy cr tortilla tak jumpa².. sy terjumpa ni.. apa lgi.. terus buat pizza ranggup pakai ni sedapp tau.. letak topping atas tu dan bakar.. kikikikiki.. ala² pizza cruch domino gitu....

    ReplyDelete
  13. Sedapnya..saya pun dah lama tak makan..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...