Nuffnang Ads

Bookcafe

Agoda Ads

Wednesday, March 13, 2013

Mini Giveaway #2

Bismillahirahmannirrahim
Assalamualaikum & salam ziarah,

Dalam usaha saya dan suami untuk perbaiki diri, dan sempena ulangtahun ke-7 perkahwinan kami... Saya ingin menganjurkan Mini Giveaway #2. Seorang pembaca bertuah blog ini akan saya hadiahkan buku SIAPA ALLAH DI HATIMU?, terbitan Must Read Sdn Bhd. Buku susunan Ibnu Rijal, membawakan beberapa kisah yang menyentuh hati tentang kelalaian dan kealpaan manusia dalam mengingati Allah. (Memang tersentuh masa baca buku ni... kadang-kadang bergenang air mata... sesungguhnya masih banyak kelemahan dalam diri saya...

Seperti apa yang tertulis di belakang kulit buku:

DIA...
Kita berbicara tentang DIA,
Kau berdiri di bumi, tuhanmu tetap DIA,
Kau terbang di awanan, tuhanmu tetap DIA,
Kau berlari ke utara, kau merenung ke selatan, tuhanmu tetap sama, DIA,
Kau mentadbir siang dan memenuhi malam, kedua-duanya bersama tuhan itu juga, DIA,
Nendamu pada zaman silam, warismu pada masa hadapan, semuanya hamba tuhan yang sama, DIA,
Dunia pun DIA lah tuhan, akhirat nanti DIA tetap tuhan,
Dikau bertakwa pun DIA tetap tuhan,
Dikau derhaka pun DIA masih tuhan,
DIA tidak bergantung kepadamu, namun dikaulah yang sangat memerlukan DIA,
Lantas, siapa DIA di hatimu?  

Untuk penyertaan sila tinggalkan link blog anda di bawah entri ini. Tarikh tutup penyertaan adalah pada 13 Mac 2013, Rabu, jam 11.59 malam. Senarai peserta akan saya keluarkan pada 14 Mac 2013, Khamis. Oh ya, giveaway kali ni saya akan minta tolong Encik hubby untuk cabut undi... 

Oh lagi satu... Kalau ada silent readers / anonymous ( kalau ada... :p ) yang tak punya blog dan akaun Gmail, tapi nak sertai giveaway ni, boleh tinggalkan Nama dan Email address di ruangan komen untuk penyertaan. Terima kasih... (^_^)



27 comments:

  1. Wah, saya suka ada giveaway yg ilmiah macam ni.. Nak join..

    aisy-nasiha.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Salam...sy join ye

    http://www.mimiepinkummi.my

    ReplyDelete
  3. zaza join :)
    http://zazanizam.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. As salam....saya berminat lah nak join...

    http://espritrasp.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. hadiah yg bagus utk berkongsi pengetahuan.sy cuba nasib

    http://puankutu.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. saya join kak :-)

    http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. nak join jugak :p

    http://hazel-lynn.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. nak join... :D
    http://bellaisyqeef.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. saya nak join jugak!!

    http://fanaakim.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. Memandangkan hadiahnya yang menarik tu, saya pun tak mahu ketinggalan. :)

    http://aimrizal78.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. nak join jugak
    http://haslizalizz.com/

    ReplyDelete
  12. join sis :)
    http://farisyaanastasyia.blogspot.com

    kalau sy naseb baek,inform le sy :P

    ReplyDelete
  13. join..

    http://semekarartie.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. Nawwar pon join jugak :D

    http://thedreamgoddess.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. Akak saya join. ^__^

    http://www.ainizakaria.my

    ReplyDelete
  16. hr 2 mmg dah nmpk buku ni,,tp xbli la..poket kering..(biasa la,,student..sob3)



    http://cayangmeowmeow.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. join :) harap sangat dapat aminnn :)

    http://farhanahadzlan06.blogspot.com/

    ReplyDelete
  18. Yeay!! more books. I love it. Mesti join.. :)

    http://artsandme.blogspot.com/

    ReplyDelete
  19. saya joint :)

    http://yatiali-noryati.blogspot.com

    ReplyDelete
  20. http://sillylifediaries.blogspot.com

    ReplyDelete
  21. Tinggalkan URL je ke NK? wah senangnya....nak join le kalau cam tu...
    http://www.hainomokje.blogspot.com

    ReplyDelete
  22. Join.

    http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com

    ReplyDelete
  23. assalam, sempat ke lagi, bunda nak join jugak ni?

    http://norazis2908.blogspot.com

    ReplyDelete
  24. hehe..me tak sempat nak join..huhu..nnt ada lg habaq mai kat cik ya..hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...