Nuffnang Ads

Bookcafe

Agoda Ads

Wednesday, December 11, 2013

Hello Kitty Town (Part 2)

Bismillahirrahmannirrahim
Assalamualaikum dan salam ziarah,

Sambung semula cerita di Hello Kitty Town... Aktiviti yang seronok dibuat oleh AF ketika berkunjung ke Hello Kitty Town adalah di Cookie Studio. 

Di sini setiap pengunjung dibekalkan dengan sekeping cookie yang telah siap dibakar. Apa yang perlu dibuat adalah mendekorasi cookie tersebut, seperti dalam gambar ni...

Yang ni dah tentu hasil kerja mama AF :p

Faris paling bersemangat dan paling teliti membuatnya. Tengok la tu... Tak pandang kiri kanan dah... yang penting fokus... Bila dah siap, baru la tersengih-sengih cakap dia punya cantik...  :p

Tekun... Syyhh jangan kacau...
Kejap.. kejap... sikit lagi nak cantik...
Ok siap... akhirnya baru dia puas hati...

Alisya?! Sedih sebab dia punya cookie dah tak cantik dah... Tapi ok la, dia tetap enjoy hiaskan cookie tu... Alisya cakap, "adik pandai buat biskut ni mama... tapi tak cantik..." Alahai, tak pe sayang... yang penting Alisya boleh buat...

Boleh la dari tak buat langsungkan...?!

Menariknya cookie ni bila dah siap dideko... boleh la dimakan... kalau tak nak makan pun, mereka akan bungkuskan dalam plastik kecil untuk di bawa pulang... 

Tapi kami semua makan je di situ... Mula-mula Faris tak nak makan, katanya dah buat cantik-cantik kenapa nak makan...  >_<   Dah namanya cookie kan... Memang la untuk dimakan... :p Akhirnya dia makan juga...

* * *

Berminat untuk menjana pendapatan dengan Tupperware Brands? 
Hubungi/SMS/Whatsapp Nora 0193441384 atau Kamarul 0126526556.


12 comments:

  1. Betul juga tu bila dah buat cantik2 memang sayang nak mkn...

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu la... lagipun dia bersungguh2 buat... sekali kena mkn pulak... hahhha

      Delete
  2. alahai..comelnya cookies tu..kalau niesa pn mmg xsampai hati nk mkn..hihi

    ReplyDelete
  3. sayang nak makan sebab dah hias cantik yer Faris….

    ReplyDelete
  4. alaaa comelnyeeee mmg sayang nak makan

    ReplyDelete
  5. ohh bagusnya ye siap bagi cookies lagi...
    dah hias2 sayang plak nak makan kan..hehe

    ReplyDelete
  6. komen lg kt hello kitty..hehe excited tgk...comel2..

    ReplyDelete
  7. comel2 mmg padan la syg nak makan..nak mendeconya pun amik masa kan

    ReplyDelete
  8. hehe..kalo x makan..nanti diurung dek semut2... baik ngap cookies tu.. keh keh....

    ReplyDelete
  9. hihi. bawa anakkecik mmg njoy kan kak

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...