Nuffnang Ads

Kuih Raya! (^_^)

Agoda Ads

Thursday, December 12, 2013

Hello Kitty Town (Part 3)

Bismillahirrahmannirrahim 
Assalamualaikum dan salam ziarah,

Selain Hello Kitty House dan Cookie Studio, satu lagi tempat yang menarik adalah Jewellery Making. Tapi bukanlah betul-betul 'bertukang' buat barang kemas tu kan... 

Simple je, untuk asah motor skill anak-anak. Pengunjung dibekalkan seutas gelang dan pelbagai loket pilihan. Pilih satu loket dan masukkan dalam gelang yang diberi, kemudian pakai... Siap! >_<

kusyuk pilih loket...
sekarang masukkan...

Aktiviti tak mencabar untuk Faris... :p
Alisya tetap happy buat apa pun... :)



Yang kiri sekali tu saya punya, tengah Faris punya, kanan sekali encik hubby. Yang bawah tu Alisya punya... Tapi sayang loketnya dah hilang... tercicir masa dia buka gelang tu... Kesian...


* * *

Berminat untuk menjana pendapatan dengan Tupperware Brands? 
Hubungi/SMS/Whatsapp Nora 0193441384 atau Kamarul 0126526556.


14 comments:

  1. Replies
    1. mmg menarik... macam2 aktiviti untuk anak2... :D

      Delete
  2. aktiviti yang menyeronokkan ...

    ReplyDelete
  3. Bestnya,seronok budak dgn aktiviti ini.

    ReplyDelete
  4. mest dorg seronok mcm2 leh buat..leh hias cookies..gelang..best la!

    ReplyDelete
  5. Seronok nyer tengok diorang nih main kan... Satu hari mesti kene sampai sini bawak anak jugak. hehe.

    *Jemput singgah blog saya
    http://vitaminformeandyou.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. hello kitty!! huuu bestnyer...>.<

    ReplyDelete
  7. budak pmpuan suka la aktiviti cmni..lelaki mana mencabar.kesian alisya rantainya hilang

    ReplyDelete
  8. Seronok lah budak2 bila ada aktiviti mcm ni.. budak pompuan msti lebih teruja kan sbb boleh pasang gelang, loket semua...hehe

    ReplyDelete
  9. wah menarik.. tahun depan punya plan tempatni...

    ReplyDelete
  10. hehehe aktiviti tak mencabar muka pun mcm x ceria ye ehehhe

    ReplyDelete
  11. menarik. tak pernah sampai lagi la kak. hihi

    ReplyDelete
  12. Loket dgn gelang tu kena bayar ker free kak? Mcm best jer.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...