Nuffnang Ads

Bookcafe

Agoda Ads

Monday, March 27, 2017

Tahniah Pemenang Lazada Birthday Blogger Contest! (^_^)

Bismillahirrahmannirrahim
Assalamualaikum dan salam ziarah,

Tahniah kepada rakan-rakan yang join Lazada Birthday Blogger Contest baru-baru ni. Keputusan dah pun keluar, yang berjaya tahniah tau! Untung dapat shopping di Lazada! 😃


Kot-kot ada pemenang yang belum tahu dia menang... hehehe bolehlah cari nama anda di atas ni... atau boleh rujuk di sini. Tahniah semua... 
 
Tak menang?! Tak pe next time boleh cuba lagi... Ada new contest juga di Lazada. Boleh rujuk di sini. Boleh cuba nasib... Good luck!

15 comments:

  1. alhamdullilah x sangka nama anum terpilih

    ReplyDelete
  2. tahniah buat semua yang menang....

    ReplyDelete
  3. tahniah kepada pemenang semua...

    ReplyDelete
  4. waaah! tahniah pada yang menang.. saya tak dapat sebab tak join..huhu (next time nak join la)

    ReplyDelete
  5. bestnya jadi pemenang, tahniah semua

    ReplyDelete
  6. Tahniah kpd pemenang. Tahniah Anumkhairil ...boleh le soping sakan ek

    ReplyDelete
  7. Wah ketinggalan betul dengan cintest2 lazada ni..nk shopping lazada pun masuk cart smp tertido..tu bilanya nk proceed shopping.benda2 gini lg la tak sempat.hihi

    ReplyDelete
  8. best ekk menang :)
    bertuah.
    tahniah semua...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...