Nuffnang Ads

Bookcafe

Agoda Ads

Wednesday, July 29, 2015

Thank You, Anies! (^_^)

Bismillahirrahmannirrahim
Assalamualaikum dan salam ziarah,

Terharu pula rasa bila tuan tanah blog ni yang update entry agak suam-suam kuku, tapi ada juga yang masih ingat dan "hadiahkan" something. Terima kasih Anies, hadiahkan saya barang-barang ni...


Kelmarin baru sampai barang-barang ni ke tangan saya. Comei betul sampul raya Ana Muslim tu... Nasib baik kita masih beraya... Hehe... Paling best dapat fridge magnet dari Egypt tu... Sebab Anies pergi majlis konvo kak Ngahnya... Kalau tak silap akhir tahun lepas...

So, kalau anda nak baca pengalaman Anies bercuti di beberapa bumi Arab tu, boleh la ke blognya. Banyak gambar-gambar menarik tau! Dan ada juga Anies cerita tentang sejarah tempat-tempat menarik di sana. Seronok baca!

Meh saya bagi link entri-entri ziarah Anies di bumi Arab tu... sekitar bulan November dan Disember 2014.

Thank you, Anies...(^_^) 


Nota kaki: Hampir semua orang dalam rumah ni kena serang sakit tekak, batuk, selsema. Faris sampai muntah-muntah kat sekolah semalam, kesian dia... Hari sebelum tu (Isnin) dah dapat MC sebab demam panas. Alisya pula, hari ni batuk teruk. Saya pun dilanda sakit tekak dan batuk. Sakit dada dibuatnya... Moga Allah berikan kesembuhan pada kami semua... Moga rakan-rakan blogger yang lain sentiasa dalam lindungan Allah... Amin...

14 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...