Nuffnang Ads

Bookcafe

Agoda Ads

Saturday, October 10, 2015

Contest: 10 Entri Trafik Terbanyak @Denaihati 2015 (Jan-Sept)

 Bismillahirrahmannirrahim
Assalamualaikum dan salam ziarah,

Tak pernah dibuat dek saya "menggeledah" entri-entri bermula Januari ke September 2015 di blog Denaihati!! Ni semua gara-gara nak mencuba nasib bila terbaca status yang diupload oleh pemilik blog berkenaan di Facebook Denaihati Ilhamku tentang contest ini.


Berikut adalah "hasil siasatan a.k.a bedah siasat" saya ke atas blog Denaihati... :p Betul tak betul, hanya DH je yang tahu...

9. GST Realiti Sebenar
10. Melayu Bila Lagi Nak Berubah 

Masih sempat lagi, jika anda berminat untuk memeriahkan lagi contest. Sekali sekala join contest anjuran otai best jugakan?! (^_^)

14 comments:

  1. gigihnye ko dik....akak bab nak join contest camni memang ada lemah sikit sebab tak pandai sangat tengtang it ni....setakat uo n3 tu bole le....semua sukses ye :)

    ReplyDelete
  2. Hihi... kita msg DH ty a few Q... tp x jawab pun

    ReplyDelete
  3. Semoga berjaya kak Nora. Moga dimurahkan rezeki

    ReplyDelete
  4. Good luck, Nora! Semoga termasuk di antara yang bernasib baik ^_^

    ReplyDelete
  5. Hihi...tu namanya kesungguhan nak menang NK....Insyaallah kalau ada rezeki, tak ke mana tu....
    Gud luck ye

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...