Nuffnang Ads

Bookcafe

Agoda Ads

Tuesday, October 06, 2015

Mereka Yang Rajin Komen (September)

Bismillahirrahmannirrahim
Assalamualaikum dan salam ziarah,


Dah ada widget tukang komen secara bulanan ni senang la sikit... Boleh la saya share mereka yang rajin datang komen di blog saya yang tak seberapa ni. Antara mereka ni mesti tukang komen di blog anda juga... sebab mereka ni memang la suka tinggalkan komen di blog-blog yang mereka singgah. Kalau tengok nama-nama top komentator di blog-blog lain pun kebanyakkan nama mereka ni tersenarai... Nampak tak betapa rajinnya mereka ni... (^_^)

5. Raz
7. dalila
9. Anies
 

24 comments:

  1. wah kak pun tersangkut juga...tq nora.

    ReplyDelete
  2. yeyeh....nama kak ada kat situ.....suka3x ....hahaha ;p

    ReplyDelete
  3. Kenapa nama saya tak tersenarai? Hahaha...kenalah saya jawab sendirikan ^_^ Dah tentu-tentu jarang masuk blog ni memanglah tidak tersenaraikan. Hehehe!

    Tahniahlah pada mereka yang tersenarai. Mereka memang awesome!

    ReplyDelete
  4. salam singgah Nora wah tahniah ya pada yg sangat rajin tu
    kaknoor je selalu kurang rajin kerana kesuntukan masa
    insya allah next time hehe

    ReplyDelete
  5. ade token tak buat name2 di atas...ecewahhh heheheehh

    ReplyDelete
  6. tahniah pda mereka semua :)
    kejap j dh msk oktober kan

    ReplyDelete
  7. saya ni mengaku bukan blogger yang rajin sangat berkomen.hahaha.. kalau update blog tu maybe kategori blogger aktif

    ReplyDelete
  8. tahniah ,mereka semua blogger hebat yang rajin bw kan nora :)

    ReplyDelete
  9. rajin betul kak okjer nak lawan dia juga la

    ReplyDelete
  10. Memang rajin tinggalkan komen kat blog..
    majoriti nya mmg folow depa...:)

    ReplyDelete
  11. Eh??????? Terkejut sambil gosok gosok mata ni.....mak carta paling atas? Hish mcm tak caya jer hihi.....

    ReplyDelete
  12. antara 10 tu, satu je yang akak follow..boleh terjah blog yg lain2 tu lepas nih

    ReplyDelete
  13. eh rajin jugak saya ni.. keh3

    ReplyDelete
  14. Ehh sy pun masuk senarai rajin komen..no 8 pulam ada ong tu.haha

    ReplyDelete
  15. Sebahagian je Zumal kenal. Hehe ^-^

    ReplyDelete
  16. Tahniah buat mereka yang tersenarai tu ^-^

    ReplyDelete
  17. terbaikk.. sy pun nak jd rajinn hehehe

    ReplyDelete
  18. Tahniah buat yg tersenarai...hehehe...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...