Nuffnang Ads

Thursday, January 10, 2013

Aizat - Terukir Di Bintang

Bismillahirahmannirrahim
Assalamualaikum & salam ziarah,

Dalam banyak-banyak persembahan AJL 27 hari tu, saya sangat suka dengan persembahan dari Aizat... Simple je... Lagipun lagu tu pun santai-santai je kan... Sambil minum kopi gitu... hehe


Esoknya tu, Aizat dijemput ke Wanita Hari Ini... then salah satu soalan tu, macam mana dapat idea untuk buat persembahan macam tu... Aizat jawab... Semua idea tu datang masa dia buat rehearsal sambil pegang mug yang berisi kopi... (^_^) Cuba tengok part 1:41 - 1:45 macam Aizat terus nyanyi kat saya... hahaha (pandang straight ke kamera sambil angkat mug). Apa pun saya suka lagu Terukir Di Bintang versi Aizat ni...


23 comments:

  1. ramai org puji nyanyian aizat...anis tak tengok pun sbb kat sini tak dak tv3. nak tgk kat internet malas la pulak

    ReplyDelete
  2. Suka juga dia bawa lagu yuna ☺☺

    ReplyDelete
  3. suka gak lagu ni...tapi suka yuna nyanyi lagi kot

    ReplyDelete
    Replies
    1. lizz, biasalah.. apa2 lagu pun, kita akan prefer penyanyi asal yang nyanyi... tapi aizat mampu bawa lagu ni.. kira ok la... ^_^

      Delete
  4. uni suka aizat nyanyi...sb uni suka aizat.eheh? :p

    ReplyDelete
  5. Saya pun suka gak tengok dia nyanyi tu, sempoi abis so bila dia menang saya setuju sangat2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan?! lagu tu menang sebab lirik dan melodinya... aizat nyanyi tu... bonus... heheh

      Delete
  6. hehe..disebabkan saya memang suka aizat, jadi saya memang suka semua lagu dia nyanyi..saya tak suka lagu yuna..ada peminat yuna, tak kat sini..nanti dia baling saya dengan selipar. hehe.


    p/s: Semua orang cakap, aizat yang bawa sebab tu menang.. Y__Y

    ReplyDelete
    Replies
    1. rezeki lagu tu... kebetulan aizat yang nyanyi... hehehe

      Delete
  7. Ana pun setuju ngan Nora...kalu ade internet kat umah lama dah kita berbalas post kat fb...rindulah kat Nora...banyak benda nak story and share...

    Memang bestlah Aizat...sangat santai tapi memikat...hehehe...rasanya kurang sket kontroversi untuk Juara Lagu kali nih...kurang je la.....tapi tetap ader...hehehe.

    Bella Ana

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la ana... rindulah... lama tak dgr cerita... moga nanti ada peluang kita ketemu...

      sweetkan performance aizat... heheh

      Delete
  8. mmg best aizat nyanyi mlm tu kak... jatuh cinta sy dgn gaya nyanyian dia.. mmg sempoi.. hihii

    ReplyDelete
  9. realx je kan dia nyanyi.

    hihi

    paling suke nengok kumis setoet tu :D
    skali pandang mcm halim othman radio era dulu :D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...