Nuffnang Ads

Bookcafe

Agoda Ads

Wednesday, January 30, 2013

Mini Giveaway by Tupperware Kiyter

*** Kami telahpun ada pemenang bagi Mini Giveaway ini. Terima kasih kepada semua yang sudi singgah, LIKE dan sertai giveaway ini. Tahniah buat TENGKORAK HIDUP. Kepada yang tidak berjaya, boleh cuba lagi nanti... (^_^) ***

Bismillahirahmannirrahim
Assalamualaikum & salam ziarah,


Tupperware Kiyter menganjurkan "mini giveaway (January 2013)". Bagi sesiapa yang ingin mendapatkan satu PastaMate secara PERCUMA, tinggalkan perkataan "@Tupperware Kiyter" di ruangan komen FB Tupperware Kiyter.

Penyertaan adalah sehingga 30 Januari 2013, Rabu, jam 11 malam.

Cabutan undi akan dibuat pada 31 Januari 2013. Dan pemenang akan diumumkan pada hari yang sama.

Selamat mencuba! Terima kasih. (^_^)


20 comments:

  1. Waa..bestlah..menarik. nak pergi cuba nasib lah..hehe.

    ReplyDelete
  2. Nak try join juga la nnt.. semoga berjaya.. Hehe

    By: djdanchef
    (djdanchef.blogspot.com)

    ReplyDelete
  3. Eeeeee nak join join hihi...suka tupperware cuma xcukup duit jer nak beli selalu hihi

    ReplyDelete
  4. bagusnya ada giveaway yang ni, nak cuba jugak lah, ialah hari tu ada order dengan kawan tapi dia pun seperti saya yang jenis pelupa ni, so terlepaslah sebab masa tu ada diskaun. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. good luck MF... moga ada rezeki nanti... (^_^)

      Delete
  5. Best kalau dapat ni. Kakak pun suka tupperware.
    Good luck mana tahu ada rezeki kan..

    ReplyDelete
  6. wah..bagus nya... boleh join ni...:)
    Dah follow sni:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih atie sudi follow blog tak seberapa ni :P

      Delete
  7. gud luck..;)
    tak sempat nak join...hihih

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak pe... insyaAllah bulan 2 ada lagi... :D

      Delete
  8. Replies
    1. InsyaAllah nanti2 kiyter buat lagi.. hehe

      Delete
  9. Replies
    1. InsyaAllah akhir bulan 2 pulak ye fiza...

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...