Nuffnang Ads

Bookcafe

Agoda Ads

Monday, January 13, 2014

Entri Terbaik Sepanjang Tahun 2013

Bismillahirrahmannirrahim
Assalamualaikum dan salam ziarah,

Terlewat publish entri ni... Seperti tahun lepas, saya nak jadikan entri ini... "entri wajib tulis" setiap akhir tahun.... Bukan apa... dengan adanya entri macam ni, boleh la saya kenal pasti entri yang macam mana yang orang suka cari... 

Mungkin anda pun boleh buat... Saya dah print screen total page view berikut pada malam hari sebelum tahun baru 2014...





Secara ringkasnya jumlah entri yang saya tulis sepanjang tahun 2013 adalah 216 entri... Lebih banyak dari entri pada tahun 2012 iaitu 134... Kira rajin la juga menulis tahun 2013 tu :p

Dan berikut adalah lima entri yang paling banyak page view sepanjang tahun 2013.

1. Resipi Mudah: Kue Tiaw Kung Fu - dibaca sebanyak 7,060 kali 
 
2. Tips: Memujuk Suami - dibaca sebanyak 2,582 kali 
 
3. Petua dan Doa Mendapat Zuriat - dibaca sebanyak 1,687 kali

4. Buang Hempedu: Menu Sepanjang Berpantang - dibaca sebanyak 1,498 kali

5. Buang Hempedu: Sebab Saya Jalani Pembedahan - dibaca sebanyak 1,327 kali


Nota kaki: Saja buat entri ni untuk simpanan sendiri... Klik sini untuk baca EntriTerbaik Sepanjang 2012.

* * * 

Berminat untuk menjana pendapatan dengan Tupperware Brands? 
Hubungi/SMS/Whatsapp Nora 0193441384 atau Kamarul 0126526556.


8 comments:

  1. Selamat Tahun Baru Nk?.... sure bizi urus anak la ni kan....hehe Tahniah NK kerana entri awak mendapat byk sambutan!

    ReplyDelete
  2. fofuler koteaw kungfu tu..baru teringat dh lama tak buat..:)

    ReplyDelete
  3. terbaiklah... tingginya... jumlah org yg baca.. cr kat stast ke... nak cr jgklah....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Masya, akak tgk kat All Posts je (yang macam akak print screen kat atas tu)... scan semua entri tahun 2013... :p

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...