Nuffnang Ads

Bookcafe

Agoda Ads

Wednesday, January 29, 2014

Wordless Wednesday #46

Bismillahirrahmannirrahim
Assalamualaikum dan salam Rabu,

Red Velvet
Kek coklat
Alahai teringat-ingat pula pada red velvet yang adik ipar saya buat dan bawa ke rumah saya 2 minggu lepas... Adik ipar saya kata, rupanya tak cantik...

Tak pe la tak cantik pun... walaupun tak cantik... tapi rasanya sedap!!! Kalau tak... takkan la saya dok teringat-ingat la ni kan...?! (-_-')

Tu maknanya apa? Maknanya Kakcik kena datang dan bawa lagi red velvet untuk saya... (>_<)y


Nota kaki: Adik ipar saya tulis dalam blog dia, katanya tak snap picture untuk dua kek yang dibuat ni, sebab masih amatur dan nampak tak cantik... Sampai kat saya, publish terus... Hahaha... By the way, setiap orang mula dari bawah... Ambil setiap gambar, dan satu hari nanti pasti kita nampak perubahan skill kita kan...?!  >_<

* * *
Berminat untuk menjana pendapatan dengan Tupperware Brands? 
Hubungi/SMS/Whatsapp Nora 0193441384 atau Kamarul 0126526556.


10 comments:

  1. tak apa, yang penting ada initiative
    yang penting rasa bukan rupa kan =)

    ReplyDelete
  2. wahhh..untung la..haha..tp niesa xsuka mkn red velvet..

    ReplyDelete
  3. Red velvet ni kan..sy suka tang cheese tu je..hehe

    ReplyDelete
  4. ramai yg minat red velvet kn..hehe sye kurang sikit..btw nice je dlm gmbr tu^^

    ReplyDelete
  5. uikss mengidam yer.. kalau tak tahan sgt pergi beli je kat Secret Recipe ;)

    ReplyDelete
  6. sedapnya...last makan red velvet...3 minggu lepas..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...