Nuffnang Ads

Bookcafe

Agoda Ads

Wednesday, April 03, 2013

Wordless Wednesday #17






22 comments:

  1. Simple je hari ni tapi betul kekadang kita lalai even untuk satu perkatan aje "Alhamdulillah"

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la... kita ni banyak komplen je... apa salahnya ucapkan Alhamdulillah...

      Delete
  2. Nice sharing..
    setiap yg berlaku pasti ada hikmahnya...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu... so kena muhasabah diri...

      Delete
  3. assalamualaikum ... selalu muhasabah diri . bila sesuatu terjadi selalu tanya diri : apa dosa yang aku lakukan sehingga aku di uji ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wa'alaikumsalam... betul tu... kena selalu cek kesilapan diri sendiri dan perbetulkan...

      Delete
  4. kena selalu muhasabah diri

    ReplyDelete
  5. Alhamdulilah..... pahala pun dapat kan NK

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah. syukur kehadratnyer

    ReplyDelete
  7. betul tu...apa2 yg berlaku mesti ada hikmahnya...

    ReplyDelete
  8. satu gambar ada kata2 motivasi..hehe.. :)

    ReplyDelete
  9. yeah! setiap apa yg berlaku ada hikmahnya. setiap sakit ada ganjaran die setiap yg berlaku ada sebab dan hikmahnya :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...