Nuffnang Ads

Bookcafe

Agoda Ads

Monday, April 15, 2013

Mini Giveaway #3: Senarai Peserta


Bismillahirrahmannirrahim
Assalamualaikum & salam ziarah,

Terima kasih kepada semua yang sudi join Mini Giveaway #3 ni. Berikut adalah senarai peserta, boleh check... takut jika saya keciciran link blog anda...





















Cabutan undi akan dibuat jika tiada sebarang pembetulan kepada senarai peserta di atas, in sha Allah pada 16 April (Selasa), dan saya akan umumkan pemenangnya pada 17 April (Rabu). Terima kasih pada semua yang sudi join.  (^_^)



13 comments:

  1. Replies
    1. in sha Allah... peserta tak ramai... ada peluang ni... :D

      Delete
  2. Ok...no 16. ADa lah rezeki hendaknya ☺☺

    ReplyDelete
  3. ada ada... hehe.. kalau ada rezeki alhamdulilah.. :)

    ReplyDelete
  4. Pasti berdebar debar mereka yg join tu ....hehe

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. hazel ada tinggalkan link blog kat entri sebelum ni ke? sebab dah cari tapi tak de... huhuhu...

      Delete
  6. Hehehe... dah ada pemenangnya pun ... :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...