Nuffnang Ads

Bookcafe

Agoda Ads

Sunday, April 14, 2013

Mini Giveaway #3

Bismillahirrahmannirrahim
Assalamualaikum & salam ziarah,

Saya bercadang membuat Mini Giveaway #3 ini pada 8 April lalu... Tak sempat nak buat auto publish... Faris masuk wad... Anyway, perancangan Allah itu lebih baik dari perancangan manusia. Pun begitu, seperti yang saya rancangkan sempena menyambut kelahiran ke-33 saya tahun ni, saya nak raikan rakan-rakan blogger dengan tiga buah buku yang diklasifikasikan sebagai biografi/kerohanian/motivasi/ serta panduan.

Tiga buah buku berikut akan dihadiahkan kepada tiga pembaca bertuah blog (yang tak seberapa) ni. Anda boleh klik pada gambar untuk melihat sinopsis buku-buku berikut.

Buku ini akan dihadiahkan kepada pemilik
cabutan undi yang pertama.

Buku ini akan dihadiahkan kepada pemilik
cabutan undi yang kedua.


Buku ini dihadiahkan kepada pemilik
cabutan undi yang ketiga.

Untuk penyertaan sila tinggalkan link blog anda di bawah entri ini. Tarikh tutup adalah pada 14 April  2013, Ahad, jam 11.59 tengah malam. Senarai peserta akan saya keluarkan pada 15 April 2013, Isnin. Dan pemenang akan diumumkan pada 17 April 2013, Rabu.

Semoga dengan hadiah kecil daripada saya ini bermanfaat buat pemilik cabutan undi nanti dan akan menjadi saham buat saya di sana kelak. Moga Allah memberikan kesihatan buat saya untuk terus perbaiki diri dan menjadi isteri, mama serta rakan yang terbaik buat orang-orang yang saya sayang... Amin...


Nota kaki: Alhamdulillah Faris dah keluar dari hospital petang semalam (9 April)... dah baik dari demam panas, tapi saya masih memantau kesihatannya... begitu juga dengan Alisya (berjangkit dari abangnya)... Terima kasih atas doa rakan blogger sekalian... 

- Jom LIKE Tupperware Kiyter -  

21 comments:

  1. Alhamdulillah Faris dah sembuh dan klr dr hospital.
    kak Nurul join juga...
    http://nazayiena76.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. salam NK ..hehe.berminat la juga nak join..dapat buku..ilmu tu..harap ada rezeki..inshaAllah




    http://nanaownlife.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. setiasmile join...

    http://setiasmile.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. sye join ni blog sye http://athirahsafarudin.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Saya join kak... moga ada rezeki untuk cabutan pertama or ketiga.. hihii

    bkn pe, sbb buku ut cabutan kedua tu saya dah ada :)

    http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. nak join....
    http://ceritadanishdanumi.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah faris dh sihat...:)

    sy join lg..nk bukun o 2 tu.hiks

    http://puankutu.blogspot.com/

    TQ..:)

    ReplyDelete
  8. Saya join

    http://www.ainizakaria.my/

    p/s: dah lama tak singgah blog akak..Kesian adik faris.

    ReplyDelete
  9. As salam...
    Faris dah ok ke sis...
    siannnn dia....

    Akak join sekali ek GA ni...

    http://espritrasp.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. saya join
    http://haslizalizz.com/

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah faris dah sembuh dan keluar hospital.. say nak join juga...

    http://masyaamiraaimie.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. Syukur la dah beransur sihat. Semoga cepat sembuh.

    http://my-adam.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. Saya nak join jugak...saya nak dapat buku pertama atau ketiga,,kedua belum releven lagi dgn saya...hahahahah
    kalo dapat kira jd hadiah besday saya la...:)
    kem salam kat faris...semoga faris cepat sembuh...

    http://kiyter.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. saya pun nak join..
    http://cikviva.blogspot.com/
    terima kasih

    ReplyDelete
  15. Sala. saya nak join.
    drawcolorcreate.blogspot.com

    Moga keluarga akak diberi rezeki kesihatan.

    ReplyDelete
  16. ADa lah rezeki hendaknya ☺☺

    http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/

    ReplyDelete
  17. nak join juga.

    http://sweetamieda.blogspot.com

    ReplyDelete
  18. join jugak
    http://cyanxkamo.blogspot.com

    ReplyDelete
  19. Alhamdulillah. semoga cepat sembuh. =')
    join..
    http://coretangirlblog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  20. Best2 je buku tu...
    nak join juga..

    http://atieyusoffamily.blogspot.com

    moga anak2 cepat sembuh ya...:)

    ReplyDelete
  21. Nampaknya okje dah tertinggal bas dah NK.. Tak pe bukan rezeki!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...