Nuffnang Ads

Bookcafe

Agoda Ads

Thursday, September 27, 2012

Semua Syiela Punya Pasal...

Bismillahirahmannirrahim
Assalamualaikum & salam ziarah,

Gara-gara tengok gambar Yee Mee di blog Syiela, buatkan saya teringat-ingat... Hari ni, saya ajak juga encik hubby untuk makan Yee Mee... Nasib baik la encik hubby sudi nak bawa saya... Akhirnya dapat juga saya makan sizzling Yee Mee tu... sedapnyaaa.... Tapi gambar saya tak secantik gambar yang Syiela ambil la... Tak kisahlah... janji dah dapat makan... Alhamdulillah... Kenyang betul... (hehehe thanks Syiela... anda telah berjaya membuat saya "tergoda" dengan entri anda tu... :p )

Sizzling Yee Mee with chicken chop + egg
   
Nota kaki: Ada yang tanya saya, entri macam mana yang di katakan blog review?! So, ini adalah salah satu cara menulis entri sambil review blog orang lain, dengan memasukkan link pemilik blog tersebut dalam entri kita... Ini ada beberapa contoh lain:

OST Seindah Sakura 
Nuffnang: 3 BE bulan Mei 
E'wasih: Terasa Seperti Di Rumah 

Untuk contoh-contoh lain, boleh klik pada Labels Blog Review saya... Ada 14 contoh entri blog review...

8 comments:

  1. Alahai kak Nora terliur nya. Nie mamng all time faveret lah. malam malam mula lah rasa lapar kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yaaa ammmpuunnn fifie... akak sendiri pun terliur dari blog syiela tu... habis la... penangan yee mee syiela dah merebak... hahaha

      Delete
  2. alhamdulillah.. nasib baik sy dah kenyang.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul la ina... kalau nak blogwalking... kena make sure perut kita kenyang.. kalau tak mmg terliur la tgk entri makanan ni... huhuh

      Delete
    2. Betul3.... Kalau perut tak kenyang, alamatnya dok meleleh ja ayaq lioq tgk makanan yg sedap2 hi hi..

      Delete
    3. btul la M... mmg tak tahan tgk, entri2 makanan ni... nak2 tgh lapar... adoi...

      Delete
  3. mmg sedap kan.. nasib la akak jumpa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah sedap... nasib baik la jumpa... kalau tak kena cari syiela la... hahah

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...