Nuffnang Ads

Bookcafe

Agoda Ads

Wednesday, May 14, 2014

Wordless Wednesday #53

Bismillahirrahmannirrahim
Assalamualaikum dan salam ziarah,

Masa birthday Alisya hari tu, kami ada buat goodies bag untuk diberikan kepada kawan-kawan Alisya... Alisya nampak exicted... Maklum la first time dia sambut birthday dengan kawan-kawan. Oh, tapi tak de birthday cake... cuma edarkan goodies bag. 

"Jajan" yang kami beli..
Kami juga masukkan stationary set:
Pensel, pembaris, pemadam & sharpener.
Ni dua orang assistant yang konon tolong!
Dah siap sorting... ni la barang yang kami muatkan dalam goodies bag tu...
Yang dalam plastik sebelah kanan tu stationary...

Nota kaki: Harap-harap kawan-kawan Alisya suka la... (^_^)

* * *

Berminat untuk menjana pendapatan dengan Tupperware Brands? 
Hubungi/SMS/Whatsapp Nora 0193441384 atau Kamarul 0126526556.


13 comments:

  1. selamat malam..jalan2 sini dlu sebelum tidur :)

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah rezeki kawan kawan alisya :)

    ReplyDelete
  3. mmg dah jadi trend kan...masa birthday...mesti kasi goodies kt kawan2...bagus juga kasi stationaries tu..boleh juga diaorg guna

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu yang paling mudah nak meraikan anak2... kalau nak buat party bagai... errrr kena pikir berpuluh kali pulak... hehehe

      Delete
  4. wow..banyaknya..Alhamdullilah asistant rajin-rajin semuanya...salam singgah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. WS assistant tu konon je tolong... tak de maknanya pun...

      Delete
  5. Happy bday Alisya!wpn dh lambat..hehehe..mesti seronok kwn2 alisya dpt goodies tu..bykkk kot isi.. :D

    ReplyDelete
  6. Yang ni memang anak2 excited... nrl pun awal bulan ni nak kena beli goodies banyak... 2 orang anak lahir Jun...

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum nora...banyaknya mmg suka la budak2 nanti...:)

    ReplyDelete
  8. banyak barang bagi tu
    mujur assistant ada ye =)
    saya pun cadang nak buat benda yang sama tuk afif
    tapi birthday dia hujung tahun, time cuti sekolah
    kena buat awal sikit =)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...